Yourplannerz is gestart

YourPlannerz is nog maar enkele maanden van start en de eerste onderwijsinstellingen maken nu al gebruik van de expertise die we in huis hebben!

Daarnaast is er al veel interesse in ons opleidingsprogramma vanuit het werkveld wat aangeeft dat we met de juiste dingen bezig zijn.

Het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van planning en capaciteitsmanagement in het onderwijs kun je volgen via onze nieuwsberichten op onze website,via onze nieuwsbrieven en onze social media kanalen als LinkedIn en Twitter!

Terug naar overzicht
Een nieuwe collega stelt zich voor

Ik word er blij van als ik van betekenis kan zijn voor anderen. En sinds september 2019 hoop ik van betekenis te kunnen zijn voor YourPlannerz en zijn opdrachtgevers in de rol van onderwijsplanner. Tot nu toe heb ik in verschillende functies gewerkt in de bouwsector en procesverbetering. In deze functies heb ik veel ervaring […]

Lees meer
Yourplannerz is gestart

YourPlannerz is nog maar enkele maanden van start en de eerste onderwijsinstellingen maken nu al gebruik van de expertise die we in huis hebben! Daarnaast is er al veel interesse in ons opleidingsprogramma vanuit het werkveld wat aangeeft dat we met de juiste dingen bezig zijn. Het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van planning […]

Lees meer