ModuleProces- en kwaliteitsmanagement

De student stelt steeds hogere eisen aan zijn lesrooster. Daarvoor is het noodzakelijk om de processen binnen de onderwijs logistieke keten goed op elkaar te laten aansluiten en de kwaliteit van deze processen te monitoren en continue te verbeteren. Maar wat is een proces precies? En hoe breng je dat in kaart? En hoe beheers je vervolgens de verschillende onderdelen in dat proces? Als je deze informatie inzichtelijk hebt, kan je je bezig gaan houden met kwaliteitsmanagement.

Tijdens deze 2-daagse training maak je kennis met proces- en kwaliteitsmanagement, jouw rol als onderwijsplanner binnen deze processen en geven wij je handvatten om te kijken naar processen en kwaliteit binnen je eigen onderwijsinstelling.

Inschrijven
2 dagen
€ €595
Beginner
Voor wie?

Iets voor jou?
Deze module is interessant voor iedereen die zich op planningsgebied wil ontwikkelen. De opleiding is een goede basis voor beginnende en ervaren onderwijs- en tentamenplanners.

Niveau
Alle modules worden verzorgd op HBO-niveau. Wij verwachten van jou een actieve deelname tijdens de trainingsdagen.

Docent
De workshop wordt gegeven door een specialist van YourPlannerz.

Locatie
Deze module vindt plaats op één van de trainingslocaties van YourPlannerz.

Beoogde resultaat

Investering
De investering voor deze module is € 595,- excl. BTW. Tijdens de opleidingsdagen zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.

Studiebelasting
De studiebelasting bestaat uit deelname aan de module. Daarnaast krijg je na afloop van dag 1 een opdracht mee. Op de 2e dag presenteer je de opdracht en wordt je beoordeeld.

Certificering
Heb je de opdracht en de presentatie met een voldoende afgesloten, dan ontvang je aan het eind van de 2-daagse het certificaat “proces- en kwaliteitsmanagement”. Mocht je onverhoopt niet slagen voor de opdracht en de presentatie maar heb je wel alle lesdagen gevolgd, dan bieden wij je de mogelijkheid deze eenmalig gratis te herkansen.

Inschrijven

Zie onze opleidingskalender

Trainingsdagen

Inschrijven

  • Persoonsgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Gegevens Training

  • Hidden