ModulePersoonlijke Effectiviteit in onderwijslogistiek

In de laatste jaren en zeker ook de komende decennia zijn er veel veranderingen in het vakgebied onderwijslogistiek. Nieuwe technologie en ICT maakt meer geïntegreerde processen mogelijk. Hierdoor zal standaardwerk, zoals we dat gewend waren, steeds meer gaan verdwijnen. De rol van medewerkers binnen onderwijslogistiek zien we steeds meer verschuiven van registreren naar regisseren.

Daarnaast is er, met name in het plan- en roosterproces, al snel sprake van verspillingen, denk bijvoorbeeld aan lesgegevens welke te laat worden aangeleverd, verkeerd ingevulde formulieren, het wachten op feedback of leegstaande lokalen.

Tijdens deze 2-daagse ontdek je welke invloed jij kunt uitoefenen op de onderwijslogistieke keten, hoe je jouw eigen invloed kunt uitbreiden en nemen we je mee in de basisprincipes van LEAN.

Inschrijven
2 dagen
€ 595
Beginner
Voor wie?

Iets voor jou?
Deze module is interessant voor iedereen die zich op planningsgebied wil ontwikkelen. De opleiding is een goede basis voor beginnende en ervaren onderwijsplanners en tentamenplanners

Niveau
Alle modules worden verzorgd op HBO-niveau. Wij verwachten van jou een actieve deelname tijdens de trainingsdagen.

Docent
De workshop wordt gegeven door een specialist van Your Plannerz in samenwerking met een ervaren coach op het gebied van organisatie en leiderschap advies.

Locatie
Deze module vindt plaats op onze trainingslocatie in Ede. Deze bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf NS station Ede-Wageningen en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Beoogde resultaat

Investering
De investering voor deze module is € 595,- excl. BTW. Tijdens de opleidingsdagen zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.

Studiebelasting
De studiebelasting bestaat uit deelname aan de module. Daarnaast krijg je na afloop van dag 1 een opdracht mee. Op de 2e dag presenteer je de opdracht en wordt je beoordeeld.

Certificering
Heb je de opdracht en de presentatie met een voldoende afgesloten, dan ontvang je aan het eind van de 2-daagse het certificaat “persoonlijke effectiviteit in onderwijslogistiek”. Mocht je onverhoopt niet slagen voor de opdracht en de presentatie maar heb je wel alle lesdagen gevolgd, dan bieden wij je de mogelijkheid deze eenmalig gratis te herkansen.

Inschrijven
Zie onze opleidingskalender

Trainingsdagen

Inschrijven

  • Persoonsgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Gegevens Training

  • Hidden