ModuleOnderwijslogistiek: de basis

Onderwijslogistiek: een veel omvattend begrip, waar onderwijsinstellingen op verschillende manieren grip op proberen te krijgen. Vaak met wisselende successen, doordat men uitgangspunten formuleert vanuit de bedrijfsvoering. Het gevolg is dat niet het totale plaatje geschetst wordt. Om het totale plaatje te kunnen schetsen dient men terug te gaan naar de basis van het onderwijs, namelijk de student. De student is de belangrijkste consument van een onderwijsinstelling.

Tijdens deze 2-daagse training maak je kennis met de gehele onderwijslogistieke keten, ken je nut en noodzaak van keten denken en kan je dat vertalen naar de praktijk.

Inschrijven
2 dagen
€ 595
Beginner
Voor wie?

Iets voor jou?
Deze module is interessant voor iedereen die zich op planningsgebied wil ontwikkelen. De opleiding is een goede basis voor beginnende en ervaren onderwijs- en tentamenplanners.

Niveau
Alle modules worden verzorgd op HBO-niveau. Wij verwachten van jou een actieve deelname tijdens de trainingsdagen.

Docent
De workshop wordt gegeven door een specialist van YourPlannerz.

Locatie
Deze module vindt plaats op onze trainingslocatie in Ede. Deze bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf NS station Ede-Wageningen en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Beoogde resultaat

Investering
De investering voor deze module is € 595,- excl. BTW. Tijdens de opleidingsdagen zorgen wij voor koffie, thee, versnaperingen en de lunch.

Studiebelasting
De studiebelasting bestaat uit deelname aan de module. Daarnaast krijg je na afloop van dag 1 een opdracht mee. Op de 2e dag presenteer je de opdracht en wordt je beoordeeld.

Certificering
Heb je de opdracht en de presentatie met een voldoende afgesloten, dan ontvang je aan het eind van de 2-daagse het certificaat “onderwijslogistiek – de basis”. Mocht je onverhoopt niet slagen voor de opdracht en de presentatie maar heb je wel alle lesdagen gevolgd, dan bieden wij je de mogelijkheid deze eenmalig gratis te herkansen.

Inschrijven

Zie onze opleidingskalender

Trainingsdagen

Binnenkort beschikbaar

Inschrijven

  • Persoonsgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Gegevens Training

  • Hidden