Trainee programma voor nieuwe talenten

Heb jij een passie voor plannen en organiseren, ben je analytisch sterk en communicatief vaardig? En lijkt het onderwijs jou de ideale werkgever? Dan is ons trainee programma de perfecte start voor een carrière in het onderwijs! Krijg bij YourPlannerz de kans om jouw talenten te ontwikkelen!

Gedurende het traineeprogramma leiden wij je in 6 maanden op tot volwaardig onderwijsplanner.

Tijdens het traineeprogramma ben je op detacheringsbasis in dienst bij YourPlannerz. Naast je dagelijkse werkzaamheden bij de onderwijsinstelling volg je een uitgebreid trainingsprogramma en word je door YourPlannerz intensief begeleidt.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar talenten die klant- en kwaliteitsgericht zijn, die zich volledig willen inzetten en het belangrijk vinden om zich zowel op het professionele, maar ook het persoonlijke vlak te ontwikkelen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, je bent ondernemend, accuraat en zeker ook stressbestendig. Je staat stevig in je schoenen, behoudt het overzicht en hebt een servicegerichte houding.

Daarnaast beschik je over een flexibele instelling wat betreft werkzaamheden en werktijden; onze opdrachtgevers zitten door het gehele land.

Een baan als onderwijsplanner

Het vak van onderwijsplanner bestaat uit meer dan alleen het plannen van studenten, docenten en onderwijsruimtes. Je hebt dagelijks contact met je collega-onderwijsplanners, maar ook met bijvoorbeeld docenten, curriculumontwikkelaars en facilitaire afdelingen. Als planner ben je de verbindende schakel tussen het onderwijs en ondersteunende diensten. Kerntaken van een onderwijsplanner zijn o.a. het meedenken en adviseren in de onderwijslogistieke keten en analyses kunnen maken op het gebied van het onderwijsaanbod, faciliteitgebruik en capaciteitsmanagement.

Je levert tijdig kwalitatief goede onderwijsplanningen en/of lesroosters op met oog voor de onderwijskundige visie en rekening houdend met de verschillende belangen.

Wat bieden wij?

Gedurende het trainee programma bieden wij jou;

• Een opleiding bij YourPlannerz
• Een uitdagende baan als onderwijsplanner bij een onderwijsinstelling
• Een uitgebreid opleidingsprogramma met intensieve begeleiding  en coaching
• Een marktconform startsalaris

Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Heb je interesse in dit trainee programma en voldoe je aan de eisen? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur ons jouw motivatiebrief met CV waaruit blijkt dat jij de ideale kandidaat bent. Bij geschiktheid nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

Zijn we na dit gesprek allebei enthousiast? Dan volgt een tweede sollicitatiegesprek samen met de onderwijsinstelling waar je tijdens het trainee programma komt te werken.

Vragen?
Stuur een mail naar info@yourplannerz.nl